Camilleri-Preziosi Ryan Architects
Carysfort08

Ranelagh Project

- The primary concern was to transform the existing living space to the rear of the house which previously was a dark and narrow space defined by the original return.

- Structurally the return walls were removed at ground floor to create a space the full width of the plot and to extend the living space towards the garden.

- A linear glass rooflight brings light into the depth of the space and further beyond into the original rear reception room.

- Finishes include porcelain ceramic tiles that are also used externally to form a flow from interior to exterior.

- A lot of care and attention went into the design of the kitchen and storage joinery generally.

Button1
Button1a
Button1b
Button1c
Button1d
Button1d1
Logo

Camilleri-Preziosi Ryan Architects

Email: mail@cprarchitects.ie

29 Eaton Square, Monkstown, Co. Dublin Tel: 01-2845274

About Us About Us Button1a Projects Button1b Energy Button1c Conservation Button1d Contact Button1d1